“Μπουρλότο” από τον πρόεδρο της ΡΑΕ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Καταρρίπτει το “τρυκ” της δήθεν κατάργησης της ρήτρας αναπροσαρμογής, κατακεραυνώνει τα υπερκέρδη των εταιρειών, τη νοθεία του ανταγωνισμού και τα αναδρομικά στη ΔΕΗ του Στάσση

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις επιλογές της στο θέμα της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας που έχει γονατίσει τους πολίτες προχώρησε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής επέλεξε να δώσει συνέντευξη Τύπου κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση για τη ρήτρα αναπροσαρμογής, τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας, τη νόθευση του ανταγωνισμού, τις αναδρομικές επιδοτήσεις στη ΔΕΗ αλλά και στο ψαλίδισμα αρμοδιοτήτων της ΡΑΕ.

– Διαβάστε: Απίστευτο τρυκ: Απελευθερώνουν τους παρόχους ηλ. ρεύματος, να συνεννοούνται μεταξύ τους (“καρτελ”) και να περνάνε την ρήτρα αναπροσαρμογής στην τιμή της κιλοβατώρας

Ο Θανάσης Δαγούμας επέκρινε σφόδρα την τροπολογία για τη ρήτρα αναπροσαρμογής, την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.