«Ντροπή σε αυτούς, εντός Δικαιοσύνης, που μεθόδευσαν αυτήν την κακοστημένη δίκη»: Ξεσπούν οι συνήγοροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου και ζητούν αναίρεση για το ελαφρυντικό στον Κορκονέα

(Πηγή: thefaq.gr)

Αίτημα αναίρεσης ανήγγειλαν με κοινή δήλωσή τους οι συνήγοροι της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μετά από την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου στον πρώην ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα από το Εφετείο της Λαμίας, καθώς τονίζουν πως υπάρχει ζήτημα μεθόδευσης.

-Διαβάστε: Ο Κορκονέας ήταν στην “σωστή πλευρά” … όπως την εννοεί ο Μητσοτάκης και αποφυλακίζεται για την εκτέλεση του 15χρονου Αλ Γρηγορόπουλου!

Οι δύο δικηγόροι – ο Νίκος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου – προαναγγέλλουν μάλιστα ότι θα ζητήσουν με διάβημα στον Άρειο Πάγο και «πειθαρχικό έλεγχο των εμπλεκομένων καθώς και έλεγχο του εάν υπήρξε επηρεασμός δικαστικών προσώπων και ενόρκων, με ενδελεχή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.