Την ώρα που ο Τουρκικός Τύπος πανηγυρίζει ” ο Ερντογάν πήρε αυτό που ήθελε” , η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει ικανοποίηση για το “ντιλ” των Τούρκων στη Μαδρίτη! ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: “Ντροπή” …

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποστήριξε ότι ικανοποιεί την Ελλάδα η συμφωνία Σουηδίας και Φινλανδίας με την Τουρκία καθώς ισχυρίζεται ότι δεν επηρεάζει τη χώρα και τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας.

Σκληρή ήταν η απάντηση του Γιώργου Κατρούγκαλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Εξωτερικών, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτηρίζει ντροπή την στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη που εμφανίζεται ικανοποιημένη από τη συμφωνία Σουηδία και Φιλανδία να δίνουν όπλα στην Τουρκία και να στηρίζουν τη συμμετοχή της στις δομές της Ευρωπαϊκής Άμυνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου: «Για την κυβέρνηση που έλεγε ότι το Oruc Reis το “πήρε ο αέρας”,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.