Σοκάρει ο πρώην Γραμματέας της ΝΔ για την ρήτρα αναπροσαρμογής: ” Ο καθένας την υπολογίζει όπως θέλει, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τη νομοθεσία – έβαζαν αντί για έναν, περισσότερους συντελεστές” (ηχητικό)

(Πηγή: thefaq.gr)

Εισαγγελέας ακούει; …

«Χιλιάδες αναφορές για τα θέματα ενέργειας και τη ρήτρα αναπροσαρμογής» έχουν δεχτεί οι υπηρεσίες του Συνηγόρου του Καταναλωτή, όπως επισήμανε ο Λευτέρης Ζαγορίτης μιλώντας Στο Κόκκινο και την εκπομπή «Αυτή, αυτός και τα Πειστήρια».

Ο Συνήγορος του Καταναλωτής υπογράμμισε μάλιστα ότι οι καταγγελίες «έχουν ξεπεράσει κάθε όριο», καθώς «πέρυσι το πρώτο εξάμηνο ήταν 700, τώρα έχουμε πιάσει τις 2.600». Σημείωσε δε πως πρέπει να πολλαπλασιάσουμε αυτές τις καταγγελίες «επί 100 ή 200 για να έχουμε την τάξη του προβλήματος».

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως εταιρίες ενέργειας «μετέτρεπαν τις συμβάσεις με σταθερού τιμολογίου σε κυμαινόμενο χωρίς προειδοποίηση», ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για το θέμα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.