Ξέσπασε ο Κώστας Βαξεβάνης μετά την αθώωσή του: Η αντίδραση του κόσμου δεν τους άφησε να ολοκληρώσουν τη βρόμικη επιχείρηση – Τώρα θα πληρώσουν

(Πηγή: thefaq.gr)

Την απόφαση για την μη παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο σχολιάζει με ανάρτησή του στην πλατφόρμα του twitter ο Κώστας Βαξεβάνης καθώς το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε την αθωώτητά του και το στημένο κατηγορητήριο έχει καταρρεύσει.

«Το Συμβούλιο αποφάσισε για την αθωότητά μου. Δεν παραπέμπει ούτε εμένα, ούτε την Παπαδάκου, τον Φιλιππάκη και 2 Εισαγγελείς σε δίκη. Παραπέμπονται μόνο Παπαγγελόπουλος Τουλουπάκη για να μην καταρρεύσει πλήρως η στημένη κατηγορία. Δεν κατάφεραν να περαιώσουν τη βρόμικη επιχείρηση», αναφέρει.

Το Συμβούλιο αποφάσισε για την αθωότητά μου. Δεν παραπέμπει ούτε εμένα, ούτε την Παπαδάκου, τον Φιλιππάκη και 2 Εισαγγελείς σε δίκη. Παραπέμπονται μόνο Παπαγγελόπουλος Τουλουπάκη για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.