Έξω φρενών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το νέο “βιασμό” της πολιτικής ζωής και της αλήθειας από τον Υπ Ανάπτυξης: Στην κυβέρνηση κάποιος πρέπει να μαζέψει άμεσα τον κ. Γεωργιάδη» (Η ανάρτηση που προκάλεσε την έκρηξη)

(Πηγή: thefaq.gr)

Β) οι Τούρκοι έκαναν αίτηση απευθείας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό και όχι σε μας, εκεί μία εξεταστής από κάποια βόρεια Χώρα, είδε το θέμα καθαρά γραφειοκρατικά, δηλ διαπίστωσε ότι ουδείς άλλος είχε κατοχυρώσει αυτό το σήμα και το έδωσε στον πρώτο αιτούντα, δηλ σε αυτή την περίπτωση στην Τουρκία, φυσικά έκανε λάθος καθώς για το συγκεκριμένο σήμα υφίστανται απόλυτοι λόγοι ακυρότητας. Με την ίδια διαδικασία καθημερινά κατοχυρώνονται αυτομάτως χιλιάδες εμπορικά σήματα. Δεν υπήρξε καμμία έγκριση απο ανώτερο πολιτικό επίπεδο, ούτε η Κομισιόν ή η ΕΕ δεν έχουν ευθύνη, ούτε μας πούλησε η Ευρώπη και διάφορες άλλες ανοησίες που ακούστηκαν. Όλο αυτό έγινε σε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.