«Πυροβολεί» τον Άδωνη ο Πολάκης για Novartis και προαναγγέλει ότι η δικογραφία θα ξανά ανοίξει: «Υπάρχει σκάνδαλο Novartis και είσαι ένας από αυτούς που πήραν χοντρές μίζες!!» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Πυρά» εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί (και κυρίως στα τηλεπαράθυρα του ΣΚΑΪ), μιλά για «σκευωρία» Novartis, εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος δημοσίευσε και βίντεο με δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, που κάποτε έλεγε πως «Θα τους λιώσω» (σ.σ. όσους υποστήριζαν ότι πρόκειται για σκάνδαλο).

Ο Παύλος Πολάκης απευθύνεται με ανάρτησή του στον Άδωνη Γεωργιάδη και του τονίζει για ακόμη μία φορά πως υπάρχει σκάνδαλο Novartis και «είσαι ένας απο αυτούς που πήραν χοντρές μίζες».

«Η δικογραφία θα ξανανοίξει» προαναγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει με νόημα ότι θα διευκρινιστούν όλα, αφήνοντας αιχμές… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.