Συνεχίζεται η λίστα… Μετά τη Μάνδρου (ΣΚΑΪ και Καθημερινή) και ο Τέλλογλου ζητά συγγνώμη για Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη: «Λανθασμένη πληροφορία παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές»

(Πηγή: thefaq.gr)

Και δεύτερος δημοσιογράφος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για τα fake news γύρω από τη δήθεν παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου και της Ελένης Τουλουπάκη για το σκάνδαλο Novartis. Η λίστα ολοένα και μεγαλώνει και το σύστημα Μητσοτάκη απομονώνεται…

Την αρχή έκανε η δικαστική συντάκτρια του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής, Ιωάννα Μάνδρου, που εμφανίστηκε… σοκαρισμένη στον ραδιοφωνικό αέρα του ΣΚΑΪ, αναφέροντας ότι «για πρώτη φορά εδώ και 38 χρόνια που δημοσιογραφεί είχε ψευδή πληροφόρηση από ανώτατες δικαστικές πηγές», ενώ έκανε λόγο για οργανωμένη παραπληροφόρηση που ήθελε να διαρρεύσει εσκεμμένα την παραπομπή Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη για τη «σκευωρία» Novartis.

Μετά την Ιωάννα Μάνδρου και ο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.