Φαρ Ουέστ αντί για Νόμος και Τάξη που υποσχόταν ο Μητσοτάκης! Δεύτερο αιματηρό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας σε λίγες ώρες: Ληστεία στους Αγίους Αναργύρους – Αναφορές για έναν νεκρό και έναν τραυματία αστυνομικό

(Πηγή: thefaq.gr)

Δύο αιματηρά περιστατικά με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκαν μέσα σε μισή ώρα σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους, με συνολικό απολογισμό πέντε τραυματίες, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί.

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία υπήρξε διαπληκτισμός δύο οδηγών.

Ο ένας εξ αυτών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άλλο, τραυματίζοντας τον σοβαρά. Ο συνοδηγός τού τραυματία οδηγού τραυματίστηκε και εκείνος ελαφρά, όταν τον χτύπησε όχημα στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις για να ελέγξουν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.