«Οι μόνοι που βοήθησαν ήταν οι Αφγανοί και τα τσιγγανόπουλα που έτρεχαν να σβήσουν τη φωτιά. Η Πολιτική Προστασία είναι ανύπαρκτη!» Αγανακτισμένος εθελοντής στη φωτιά στο Σχηματάρι βάζει στη θέση του το «καθεστώς» Μητσοτάκη (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Την αγανάκτησή του για τις δυνάμεις κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Σχηματάρι εξέφρασε ένας περαστικός, ο οποίος συμμετείχε εθελοντικά και έριχνε νερό με τη μάνικα, ώστε να μην πλησιάσει περισσότερο η φωτιά.

«Οι μόνοι που βοήθησαν ήταν Αφγανοί και τσιγγανόπουλα. Όλοι οι άλλοι Έλληνες κάθονται και πίνουν καφέδες στις παραλίες. Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε, αυτό που ξέρω είναι πως τα τσιγγανόπουλα, οι Αφγανοί, οι Ινδοί έτρεχαν να βοηθήσουν να σώσουμε τα σπίτια» είπε μιλώντας σε απευθείας σύνδεση στο OPEN και πρόσθεσε:

«Η πολιτική προστασία είναι ανύπαρκτη. Δεν είμαι κάτοικος, είμαι περαστικός. Πάλι καλά που ήταν τα παιδιά που δουλεύαν στα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.