Ιδού το αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών Μητσοτάκη-Πλεύρη: «10 μήνες έχουμε να δουλέψουμε. Πεινάμε. Δεν έχουμε να δώσουμε γάλα στα παιδιά μας!» Ξεσπά αγανακτισμένος υγειονομικός στα Χανιά (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Όσο ο Θάνος Πλεύρης συζητούσε με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα, και μιλούσαν για «άριστη συνεργασία» μεταξύ τους, με τον υπουργό να ανακοίνωνει την… κτιριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου στα Χανιά… πάμε πίσω στην θλιβερή πραγματικότητα με εκατοντάδες υγειονομικούς που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταδικάσει στη φτώχεια, αφού έχει επιβάλει την αναστολή τους, μη δίνοντας σημασία στο πώς θα βγάλουν το μήνα αυτοί και οι οικογένειές τους.

Έξω από το νοσοκομείο την ίδια ώρα που ο υπουργός Υγείας βρισκόταν μέσα, επικράτησε ένταση με δεκάδες υγειονομικούς να ξεσπούν εκφράζοντας την αγανάκτησή τους από την πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη-Πλεύρη.

Το βίντεο από… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.