Αποφασισμένος να τους “τηγανίσει” ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Novartis : Σκληρό ροκ την Τετάρτη Τσίπρα σε Μητσοτάκη παρά την οργανωμένη απόπειρα των φιλοκυβερνητικών Μέσων και του Μαξίμου να σπεκουλάρουν με τον Ιούλιο του ’15

(Πηγή: thefaq.gr)

Αποφασισμένος να λάμψει η αλήθεια μετά το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου που κατέρριψε με πάταγο την υποτιθέμενη σκευωρία για το σκάνδαλο Novartis δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Τον τόνο έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο στέλνοντας μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «εμείς θα σας πάμε μέχρι τέλους». Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται την Τετάρτη στη Βουλή να εξαπολύσει σφυροκόπημα στον πρωθυπουργό κατά τη συζήτηση που ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με θέμα την «κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης».

Το σκληρό ροκ στην κυβέρνηση ξεκίνησε από τη Δευτέρα, με την αξιωματική αντιπολίτευση να φέρνει στη Βουλή το οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης με… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.