Δεν πίστεψε … ο Μιχάλης Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), στο αφήγημα Μητσοτάκη στη Βουλή: “Η κυβέρνηση της ΝΔ ούτε θέλει ούτε πιστεύει στην κοινωνική πολιτική και το κοινωνικό κράτος”

(Πηγή: thefaq.gr)

Προεκλογική “αντιδικομματική” ατμόσφαιρα, με πιο έντονη την επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, θέλησε να δημιουργήσει στη Βουλή η Χαριλάου Τρικούπη, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης . Αυτή τη «γραμμή» ακολούθησε στην τοποθέτησή του στο κοινοβούλιο, το μεσημέρι της Τετάρτης (6.7.2022) ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος παράλληλα, όμως, για να αποφύγει να αναφερθεί στις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις (βούλευμα, Νοβάρτις) τάχθηκε κατά του δικομματισμού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η Χαριλάου Τρικούπη δεν θα… συρθεί σε δικομματική πόλωση και σε αντιπαραθέσεις. Η Χαριλάου Τρικούπη προβάλλει σε κάθε ευκαιρία ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η “πραγματική… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.