“Πηγαδάκια” βουλευτών στην Βουλή: Δεν πείστηκαν ότι ο Πρωθυπουργός δεν θα κάνει εκλογές τώρα, πιστεύουν ότι θα τις προκηρύξει μετά το Δεκαπενταύγουστο! Η ανοιχτή πόρτα της “τοξικότητας” του κλίματος, που άφησε!

(Πηγή: thefaq.gr)

Η σημερινή τοποθέτηση Μητσοτάκη προκάλεσε συζητήσεις και στα πηγαδάκια των βουλευτών υπήρξαν ουσιαστικά δύο απόψεις. Η μία που υποστηρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τηρήσει τη δέσμευσή του και θα πάει σε εκλογές στο τέλος της τετραετίας και μια δεύτερη άποψη που επιμένει πως μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές.

Από τις σημερινές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού η αξιωματική αντιπολίτευση σίγουρα δεν φαίνεται να πείθεται πως θα ολοκληρωθεί η τετραετία και εκτιμά ότι η σημερινή τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη είναι ένας ελιγμός καθώς δεν μπορεί -σύμφωνα με την ανάγνωση της Κουμουνδούρου- να πάει μακριά με το θέμα των εκλογών.

Σε κάθε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.