Νίκος Φελέκης: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες απευθυνόταν στους βουλευτές του … δεν έχει αποστεί του σχεδιασμού του να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τα μέσα Σεπτεμβρίου αν αι… δημοσκοπικές ειδοί του Δεκαπενταύγουστου τού το επιτρέψουν”

(Πηγή: thefaq.gr)

” … Στόχος, αυτή τη φορά, του πρωθυπουργού, δεν ήταν η κοινωνία, αλλά οι βουλευτές του. Για την ακρίβεια, ενώ δεν έχει αποστεί του σχεδιασμού του να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τα μέσα Σεπτεμβρίου αν αι… δημοσκοπικές ειδοί του Δεκαπενταύγουστου τού το επιτρέψουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να είναι σίγουρος ότι οποιαδήποτε στιγμή θα τού «επιτρέπεται» να αλλάξει άποψη. Με άλλα λόγια, στο Μαξίμου διαπίστωσαν ότι από τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπονόησε ότι μπορεί να προσφύγει σε εκλογές το Σεπτέμβριο, με τη φράση «η χώρα δεν αντέχει παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και τοξικότητα», πολλοί βουλευτές της ΝΔ αλλά και… αρκετοί… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.