Οδηγίες για να διατηρήσετε ασφαλή τρόφιμα και νερό στη ζέστη

(Πηγή: www.in.gr)

Τι πρέπει να προσέχουμε προκειμένου να αποφύγουμε τις τροφικές δηλητηριάσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ειδικοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία πως είναι απαραίτητο να τηρούμε βασικούς κανόνες ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού – την περίοδο, δηλαδή, που το θερμόμετρο αγγίζει… κόκκινο.

Στο πλαίσιο αυτό, και καθώς το φετινό καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα ζεστό, το ένθετο «Υγεία» υπενθυμίζει τις αναλυτικές οδηγίες που έχει εκδώσει ο ΕΟΔΥ για την ασφάλεια της διατροφής στη ζέστη, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για την καλή συντήρηση των τροφίμων αλλά και η «Mayo Clinic» για… Πηγή (Πηγή: www.in.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.