Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Δεν είναι μόνο η Novartis. Λαδιάρηδες πολιτικοί… τα άρπαξαν από τη Siemens, τα άρπαξαν από τα Δημόσια Έργα, πώς χρεοκόπησε η Ελλάδα;!»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαγελόπουλος κατά Μητσοτάκη και «παρακράτους» για την υπόθεση Novartis όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ετοιμάζει… αγωγές μετά την έκδοση του πρόσφατου δικαστικού βουλεύματος.

O πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. μιλώντας στην εκπομπή «Δελτίο Θυέλλης» του Ράδιο Γάμμα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καρβουνιάρη.

Με αφορμή το βούλευμα για τη Novartis τόνισε ότι διαπίστωσε μια άλλη μεγάλη απάτη. «Ενώ είχα απαλλαγεί διέρρεαν ότι διώκομαι για σκευωρία», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε δε ότι η προσπάθεια της μετατροπής του μεγάλου σκανδάλου σε σκευωρία ήταν βυσσοδομία του παρακράτους και ότι το σκάνδαλο Novartis ήταν σκάνδαλο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.