Σρι Λάνκα: «Ντου» διαδηλωτών στο Προεδρικό Μέγαρο, στην πισίνα και στην πολυτελέστατη κουζίνα στον απόηχο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων λόγω πληθωρισμού 70%! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Η απαγόρευση κυκλοφορίας και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Σρι Λάνκα δεν έχουν καταφέρει να συγκρατήσουν την οργή των διαδηλωτών που επί μέρες βρίσκονται στο δρόμο, και πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις των τελευταίων μηνών στη χώρα, απαιτώντας την απομάκρυνση του προέδρου Γκοταμπάγια Ρατζαπάξα, και της κυβέρνησης που τους έχει καταδικάσει σε φτώχεια και ανέχεια.

Υπενθυμίζεται πως το νησί των 22 εκατ. κατοίκων, ζει εδώ και μήνες με καθημερινές διακοπές στην ηλεκτροδότηση, με δελτίο στα τρόφιμα, και πληθωρισμό ρεκόρ που φτάνει στο 70%!

Ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα Γκοταμπάγια Ρατζαπάξα φυγαδεύτηκε το Σάββατο από την επίσημη κατοικία του στο Κολόμπο λίγα λεπτά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.