Εκεί, δεν υπάρχουν “σκευωρίες”, ούτε απειλούν ότι θα “γδάρουν τους πληροφοριοδότες”! “Βαθύ λαρύγγι” της Uber: Έτσι διεισδύαμε σε πολιτικούς και media

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο Ιρλανδός λομπίστας Mark MacGann, αναδείχθηκε ως ο πληροφοριοδότης πίσω από τη διαρροή εσωτερικών αρχείων στο σκάνδαλο της Uber και παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Guardian.

Στην ευρεία συνέντευξή του, περιέγραψε λεπτομερώς το προσωπικό ταξίδι που τον οδήγησε να διαρρεύσει τα δεδομένα, χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Uber.

Ο άνδρας που ηγήθηκε των προσπαθειών της Uber να κερδίσει τις κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, εμφανίστηκε για να προσδιορίσει τον εαυτό του ως την πηγή που διέρρευσε περισσότερα από 124.000 εταιρικά αρχεία στον Guardian.

Ο MacGann αποφάσισε να μιλήσει, όπως είπε, επειδή πιστεύει ότι η Uber εν γνώσει του παραβίασε τους νόμους σε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.