Ο Λοβέρδος μετά τις οροθετικές τώρα στράφηκε κατά των πνιγμένων προσφύγων – Λάθος η απόφαση για το Φαρμακονήσι υποστηρίζει

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει μείνει στην ιστορία ως ο υπεύθυνος, όσο και έγιναν όλα με το “γράμμα του νόμου”, της διαπόμπευσης, της φυλάκισης των οροθετικών γυναικών τον Μάιο του 2012. Τότε, παραμονές κοινοβουλευτικών εκλογών, δύο υπουργεία, το Υγείας, επί Ανδρέα Λοβέρδου και Δημόσιας Τάξης, επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το ΚΕΕΛΠΝΟ, κρέμασαν στα μανταλάκια 32 οροθετικές γυναίκες, οι περισσότερες χρήστριες, συνελήφθησαν, κατηγορήθηκαν , διαπομπευτήκαν και φυλακίστηκαν. Παρουσιάστηκαν ως «υγειονομικές βόμβες και Οι φωτογραφίες τους και τα προσωπικά τους δεδομένα ρίχτηκαν στα “λιοντάρια” των ΜΜΕ.

Σήμερα, στράφηκε κατά των προσφύγων που πνίγηκαν στο Φαρμακονήσι και χαρακτήρισε λάθος την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.