“Δίνουμε το παρών στη μάχη της πολιτικής αλλαγής”! Μεγάλης βαρύτητας πολιτική συγκέντρωση το απόγευμα με τον Αλέξη Τσίπρα στο Περιστέρι, στο πιο θερμό πολιτικά καλοκαίρι από τον Ιούλιο του 19!

(Πηγή: thefaq.gr)

Σήμερα, με κεντρικό σύνθημα «Μαζί δυναμώνουμε το αύριο», διοργανώνεται στις 7.30 μ.μ. μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία του Περιστερίου (στάση μετρό Περιστέρι) με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από το Περιστέρι, τη λαϊκή γειτονιά που τόσο περιφρονητικά έχει προσβάλλει στο παρελθόν ο Μητσοτάκης, αναμένεται να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αντίστασης στην κυβέρνηση της Ν.Δ. «Ένα πολιτικό μήνυμα για την ανάγκη που έχει η κοινωνία για πολιτική αλλαγή», όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ΑΥΓΗ ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να αναπτύξει τις βασικές αιχμές της κριτικής του στην κυβέρνηση, προβάλλοντας παράλληλα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.