“Φαρμακερό” σχόλιο Τσίπρα: Αντιλαμβάνεται η ΝΔ ότι υπήρξε σκάνδαλο με την Uber και το καταγγέλλει ή και αυτό ήταν σκευωρία; – 3 ερωτήματα “καρφιά” στον Κυριάκο Μητσοτάκη

(Πηγή: thefaq.gr)

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνάντηση που είχε με το Προεδρείο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, με αφορμή τις αποκαλύψεις για το διεθνές σκάνδαλο διαφθοράς της Uber και τη στάση που είχε κρατήσει ως αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «δικαίωση», σημειώνοντας πως «τώρα ξετυλίγεται ένα κουβάρι και αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πολλά πράγματα από όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα», υπογραμμίζοντας τις αποκαλύψεις «ότι η εταιρία χρησιμοποιούσε αθέμιτες πρακτικές, δωροδοκούσε πολιτικά πρόσωπα, υπουργούς, δημοσιογράφους, προκειμένου να επιβάλλει την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου στην Ευρώπη για να επιβληθεί αυτή εναντίον των αυτοκινητιστών».

«Είναι προφανές… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.