Δε θέλω να σε ξαναδώ” τραγουδά ο Φώτης Τσέρκας μετά το The Voice!

Ο Φώτης Τσέρκας μας παρουσιάζει το πρώτο του προσωπικό τραγούδι με τίτλο “Δε θέλω να σε ξαναδώ”.  Μετά τη συμμετοχή του στο “The voice” με την ομάδα της ¨Ελενας Παπαρίζου, ο Φώτης Τσέρκας κάνει το μουσικό του ντεμπούτο με μια συνεργασία έκπληξη. Πίσω απο τη σύνθεση του τραγουδιου, κρύβεται η dream team της Eurovision του 2018 και όχι μόνο.

Τη μουσική υπογραφουν,  η  Γιάννα Τερζή, ο Μιχάλης Παπαθανασίου (Goin’ through), o Δημήτρης Σταματίου και ο Mark Angelo, ενώ τον στίχο επιμελήθηκε ο Άρης Καλημέρης με τη Γιάννα Τερζή. Στα φωνητικά είναι η γνωστή vocal couch  Έλενα Πατρόκλου.

Πρόκειται για ενα δυναμικο ποπ λαικό κομματι με πολλες εναλλαγές και σίγουρα με ένα καλοκαιρινό συναίσθημα θα σας ταξιδέψει. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ εγιναν απο την Amir Films στην Αθήνα συνδιάζοντας τους υπέροχους καταράκτες της Αττικής με την urban αισθητική της νυχτερινής Αθήνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.