Έξω φρενών ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την προκλητική απόφαση υπέρ Λιγνάδη: «Όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις, Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπαθούσαν να “κουκουλώσουν” την υπόθεση. Σήμερα, το ίδιο το δικαστήριο. Ντροπή!»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έφερε η απόφαση-πρόκληση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας να αφήσει ελεύθερο τον ένοχο για δύο βιασμούς ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

«Από σήμερα ο άνθρωπος που καταδικάστηκε σε ποινή 12 ετών για τον βιασμό ανηλίκων, θα κυκλοφορεί ελεύθερος με απόφαση της Δικαιοσύνης» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος και προσθέτει:

«Όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις, ο κ. Μητσοτάκης και η κα Μενδώνη επί είκοσι ημέρες προσπαθούσαν να “κουκουλώσουν” την υπόθεση δημιουργώντας μια ευνοϊκή περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τον βιαστή και τότε καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, την ίδια… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.