«Όχι γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα που υπάρχουν βιαστές, αλλά γιατί σας σιχάθηκε η ψυχή μας για τη σιχαμερή συγκάλυψη και το αναίσχυντο ξέπλυμα, κουφάλες» Άστραψε και βρόντηξε η Κλέλια Ρένεση για Λιγνάδη!

(Πηγή: thefaq.gr)

Η γνωστή ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση που δεν διστάζει να λέει δημοσίως την άποψή της για πολλά κοινωνικά και πολιτικά θέματα, σχολίασε με μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, την είδηση ότι ο ένοχος πλέον για 2 βιασμούς, Δημήτρης Λιγνάδης, αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στην προνομιακή μεταχείριση του ενόχου, τονίζει: «σας σιχάθηκε η ψυχή μας για την σιχαμερή συγκάλυψη, την προπαγάνδα και το αναίσχυντο ξέπλυμα», ενώ συνοδεύει την ανάρτησή της με φωτογραφίες προσώπων που πριν τις αποκαλύψεις, πάλευαν να φτιάξουν το προφιλ του Λιγνάδη…

Αναλυτικά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.