ΣΥΡΙΖΑ μετά τις νέες εκθέσεις – καταπέλτης της Κομισιόν για Μητσοτάκη: “Ως Βαλκάνιος Όρμπαν δυσφημεί και εκθέτει τη χώρα διεθνώς”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη » χαρακτηρίζουν την ντροπιαστική για την ελληνική κυβέρνηση έκθεση της Κομισιόν σε κοινή τους δήλωση ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) Κώστας Αρβανίτης , ο βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Δικαιοσύνηςτου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο βουλευτής Θεσπρωτίας και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κάτσης Μάριος, και η βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γκαρά Αναστασία.

Υπενθυμίζεται πως στην εν λόγω έκθεση γίνεται αναφορά τόσο στη ρεβανσιστική στοχοποίηση των Κώστα Βεξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου σε σχέση με το σκαστό (σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστικό… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.