Πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ και έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας από τις διχαστικές αθλιότητες Μητσοτάκη και της παρέας του στη Βουλή: “Έπρεπε να παρέμβει ο πρωθυπουργός με όρους χαμαιτυπείου και να αποκαλεί τσογλάνια τους πολιτικούς του αντιπάλους;”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Θα σας αφήσουμε μόνους σας με τους υβριστές του δημόσιου πανεπιστημίου, με τους υβριστές της Δημοκρατίας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και αποχώρησε από τη Βουλή επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

«Δεν μπορούμε να σας νομιμοποιήσουμε σήμερα, δεν θα είμαστε εδώ όταν θα ψηφίζετε αυτό το έκτρωμα για τη δημόσια εκπαίδευση. Θα σας αφήσουμε μόνους σας με τους υβριστές της Δημοκρατίας» τόνισε συγλεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, πριν ανακοινώσει την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τις αθλιότητες του Άγγελου Συρίγου για το Πολυτεχνείο. Νωρίτερα είχε ζητήσει από τον Πρωθυουργό να αποπέμωει τον υφ/γο Παιδείας για τις ακροδεξιές… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.