«Σας ανακούφισα» λέει ο Μητσοτάκης για τα ψίχουλα του Power Pass… Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ: «Επιστρέφει στους πολίτες το 1 από τα 10 που κλέβει, και μιλάει για αποκατάσταση αδικίας…» – «Αιχμές» και από ΚΚΕ στην «κοροϊδία Μητσοτάκη με την ανακούφιση»

(Πηγή: thefaq.gr)

Μετά τις πανηγυρικές εξαγγελίες για τα 600 ευρώ επιδότηση από το πολυδιαφημισμένο Power Pass της κυβέρνησης που θα έπαιρναν τα ελληνικά νοικοκυριά, και την οργή του κόσμου όταν κατάλαβαν ότι τελικά είναι… «Μούφα» Pass, αφού τους επιστράφηκαν «γελοία» ποσά 10, 20 άντε και 40 ευρώ, ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του κρύφτηκε πάλι πίσω από τον πόλεμο για να δικαιολογήσει τη πολιτική του αποτυχία, ωστόσο μίλησε και για «αποκατάσταση της αδικίας» που πέτυχε ο ίδιος… Τα παραπάνω σχολιάζει με «αιχμές» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το ΚΚΕ.

«Την ώρα που οι πολίτες βιώνουν για μια ακόμη φορά την εξαπάτηση του κ. Μητσοτάκη, εκείνος βγαίνει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.