Απασφάλισε ο Αντώναρος και διδάσκει τον Μητσοτάκη τι είναι «εκτσογλανισμός»: «Εκτσογλανισμός είναι ο κόσμος να βλέπει τα ψιχία του Power Pass και ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός να κάνει το άσπρο μαύρο»

(Πηγή: thefaq.gr)

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον κυβερνητικό εμπαιγμό του Power Pass, εξαπολύει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter. Ο ίδιος «κλέβει» μάλιστα και τον όρο «εκτσογλανισμός» -που χρησιμοποίησε πρόσφατα στη Βουλή σε ένα ρεσιτάλ διχαστικού λόγου ο πρωθυπουργός- για να περιγράψει την κυβερνητική πολιτική.

«Εκτσογλανισμός είναι: Η σχεδιασμένη κοροϊδία της ελλην. κοινωνίας από τον πολιτικό απατεώνα ΚυρΜητς με το λεγόμενο Power Pass», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Αντώναρος στην αρχική του ανάρτηση και συμπληρώνει: «Μητσοτάκη παραιτήσου».

«Ο κόσμος να βλέπει τα ψιχία που έρχονται με το power pass κι ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός Μητσοτάκης να επιχειρεί… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.