Κόλαφος Αντώναρου: «Προσπαθούν να πείσουν Μητσοτάκης και δημοσιογραφικά φερέφωνα ότι για το τεράστιο ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο Λιγνάδη φταίει ο… ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο προσπάθησαν και με σκάνδαλο Novartis. Και φάγανε τα μούτρα τους!»

(Πηγή: thefaq.gr)

Τον τρόπο με τον οποίο τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αντιμετωπίζουν την αποφυλάκιση του ενόχου για βιασμούς, Λιγνάδη σχολιάζει ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος βλέπει πίσω από αυτή την κίνηση μια προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να στρέψει την κοινή γνώμη κατά του ΣΥΡΙΖΑ για ένα «τεράστιο ηθικό και ΠΟΛΙΤΙΚΟ σκάνδαλο» όπως είναι το σκάνδαλο Λιγνάδη.

«Θέλουν να μας πουν Μητσοτάκης και δημοσιογραφικά φερέφωνα ότι για το τεράστιο ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο Λιγνάδη φταίει ο…ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανάρτησή του.

«Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και με το σκάνδαλο Novartis. Και φάγανε τα μούτρα τους», επισημαίνει με νόημα ο Ευ. Αντώναρος.

«Αδίστακτοι! Διεφθαρμένοι!… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.