Γιώργος Κιμούλης: Μοιράζει μηνύσεις κατά γιατρών και ηθοποιών (Ζέτα Δούκα – Δώρα Χρυσικού) για να αποθαρρύνει όσους τον καταγγέλλουν

(Πηγή: thefaq.gr)

Μηνύσεις κατά γιατρών και ηθοποιών για τις σε βάρος του καταγγελίες κατέθεσε την Τρίτη ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης μέσω του συνηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Καπερνάρος οι μηνύσεις στρέφονται σε βάρος δύο γιατρών τους οποίους εγκαλούν ότι κατέθεσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις αλλά και σε βάρος των ηθοποιών Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού.

«Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσει τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα. Επίσης καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για τους δικούς τους λόγους να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.