1 στους 2 εργαζόμενους φέτος δεν μπορούν να πάνε ούτε μέχρι την Αίγινα εξαιτίας της ακρίβειας αλλά… ο Μητσοτάκης πέρασε άλλο ένα ανέμελο ΣΚ στο υπερπολυτελές Costa Navarino!

(Πηγή: thefaq.gr)

Οι πολίτες πλέον δεν μπορούν να πάρουν το καράβι για να πάνε μέχρι την Αίγινα, εξαιτίας της δραματικής αύξησης στα ναύλα, που υπάγεται στην ακρίβεια Μητσοτάκη, και ο πρωθυπουργός… ανέμελος, πέρασε ένα ΣΚ στο υπερπολυτελές και πανάκριβο Costa Navarino.

Σύμφωνα με έρευνα του Ευρωπαϊκού Συνδικαλιστικού Ινστιτούτου, η Ελλάδα βρίσκεται στις 3 πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά όπου οι εργαζόμενοι βιώνουν ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι, καθώς 1 στους 2 δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει διακοπές… ούτε μια εβδομάδα! «Στην καταπληκτική ποιότητα ζωής» του πρωθυπουργού, όμως, και σύμφωνα με ρεπορτάζ του ieidiseis.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ξέκλεψε» λίγο χρόνο και πέρασε το περασμένο weekend… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.