Μεγάλη ήττα του Κούγια που φαίνεται ότι η υπόθεση Λιγνάδη τον παρασέρνει! Γ. Απατσίδης: «Παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ ‘ άρθρο 38 Ν. 4624/2019».

(Πηγή: thefaq.gr)

Κάθε όριο χυδαιότητας ξεπέρασε ο Αλέξης Κούγιας καθώς δημοσιοποίησε φωτογραφίες θυμάτων του Δημήτρη Λιγνάδη. Ωστόσο, μετά το avgi.gr που από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι του συνηγόρου του βιαστή ανηλίκων, σειρά πήραν και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που γύρισαν την πλάτη στον Αλέξη Κούγια.

Έτσι, το ένα μετά το άλλο τα ειδησεογραφικά αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία των θυμάτων.

Πηγή: avgi.gr

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κάλεσε την κυβέρνηση να «καταδικάσει άμεσα την ενέργεια του καταδικασμένου για βιασμούς ανηλίκων Λιγνάδη, ο οποίος, δια του συνηγόρου του, διαπομπεύει σήμερα τα θύματά του».

«Η κατάσταση πλέον ξεπερνάει κάθε όριο σεβασμού των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν πρέπει να επαναληφθεί η πρόσφατη ιστορία με την διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών.

the… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.