Ο Οικονόμου ζητάει και τα ρέστα από τον Τσίπρα που μίλησε για «πάνδηλο έλλειμα ενσυναίσθησης» Μητσοτάκη όταν τον είδε να επισκέφτεται χαμογελαστός τα καμένα της Πεντέλης…

(Πηγή: thefaq.gr)

Oργή και αγανάκτηση προκάλεσε η εικόνα του ανέμελου πρωθυπουργού στα καμένα της Πεντέλης το πρωί της Πέμπτης, συνοδευόμενος από δεκάδες κυβερνητικά αυτοκίνητα… φυσιολογική βρήκε την «ανέμελη» αυτή εικόνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να πάει στην περιοχή συνοδεία 15 αυτοκινήτων και 5 τεθωρακισμένων ενώ δεν συναντήθηκε με πληγέντες)!

Ο Γιάννης Οικονόμου τα έβαλε ακόμη μια φορά με τον Αλέξη Τσίπρα και την σφοδρή κριτική που άσκησε στον πρωθυπουργό, ο οποίος είχε τονίσει πως «τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί. Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ένα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.