Γιάννης Ραγκούσης: Ερώτηση στη Βουλή για τις αποστρατείες «μπιλιετάκι» – Καθ’ υπόδειξη παράνομες διώξεις έμπειρων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού

(Πηγή: thefaq.gr)

ρεπορτάζ, διακινούνται ιδιόχειρα σημειώματα διαταγών/υποδείξεων αποστράτευσης, με τα ονόματα δυο αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, παρεμβαίνοντας στο έργο των Συμβουλίων Κρίσεων, των μόνων αρμοδίων, σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 3883/2010, όπως ισχύει. Συνακόλουθα, αποδεικνύεται, πλέον, πέραν πάσης αμφιβολίας, πως στις ΕΝ λαμβάνουν χώρα, εδώ και καιρό, πολιτικές διώξεις έμπειρων και άριστων Αξιωματικών, με «μπιλιετάκια» προς τα Συμβούλια Κρίσεων υπό την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας.

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά,  Γιάννης Ραγκούσης   το μείζον για τις Ένοπλες Δυνάμεις ζήτημα των καθ’ υπόδειξη παράνομων αποστρατειών-διώξεων έμπειρων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού .  

Aθήνα,   19  Ιουλίου  2022

Ερώτηση προς τον Υπουργό… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.