Αποστομωτική απάντηση του πατέρα της Στεφανίδη στον Πατούλη: «Έρχεται ο μίστερ σέλφι να μου πει ότι τον έθιξαν οι δηλώσεις μου για το πόσο άχρηστος είναι στη διαχείριση έκτακτων κρίσεων… Πατούλη έλα για σέλφι στα καμένα!»

(Πηγή: thefaq.gr)

Δεν «μασάει» τα λόγια του ο πατέρας της χρυσής Ολυμπιονίκη, Γιώργος Στεφανίδης , ο οποίος περνά στην αντεπίθεση και απαντά στον Γιώργο Πατούλη.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, όταν ο Γιώργος Στεφανίδης, παραλίγο να δει το σπίτι του στην Παλλήνη να καίγεται από τη φωτιά (όπως διευκρίνισε, κάηκαν τα διπλανά σπίτια) και κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη Αττικής, χαρακτηρίζοντάς τον «άχρηστο περιφερειάρχη», ζητώντας του να παραιτηθεί.

-Διαβάστε επίσης: “Είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης – Αν έχει λίγη τσίπα – Άχρηστος, ήξερε μόνο να κατηγορεί την Ρένα Δούρου” Κόλαφος ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη κατά του Πατούλη και του τσουναμολόγου Συνολάκη

Ακολούθησε δήλωση-ανάρτηση στο Facebook, του… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.