Φωτιά στην Πεντέλη: Επιτυχία λέει ο Μητσοτάκης τα δεκάδες σπίτια που είναι πλέον μη κατοικήσιμα στο «κόκκινο» – Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών μετά τη πυρκαγιά

(Πηγή: thefaq.gr)

Οι αστυνομικοί και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής εξετάζουν καρέ-καρέ το συγκεκριμένο υλικό προκειμένου να εξακριβώσουν τι συνέβη την ώρα που μαινόταν η πυρκαγιά στην Πεντέλη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται για τρίτη ημέρα η αυτοψία που πραγματοποιούν τα κλιμάκια των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών στα κτίρια που υπέστησαν ζημίες από τη μεγάλη πυρκαγιά της Τρίτης.

Οι μηχανικοί του Υπουργείου ολοκληρώνουν σήμερα τους ελέγχους με την περιοχή της Παλλήνης όπου δεκάδες είναι τα σπίτια τα οποία έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές. Το protothema.gr κατέγραψε τον έλεγχο που έκανε κλιμάκιο σε μονοκατοικία επι της οδού Δωδώνης η οποία παραδόθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τετάρτης. «Το κλιμάκιο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.