Τρία μέτωπα κατακαίνε τη Λέσβο: Kαμένα σπίτια κι απεγκλωβισμοί – Μεγάλη κινητοποίηση σε Έβρο – Υπό μερικό έλεγχο η Βρυσούλα της Πρέβεζας

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο δήμος Δυτικής Λέσβου έκανε γνωστό πριν από λίγο ότι παρέχεται στέγαση μετά από συνεννόηση με τις υπηρεσίες, προσφέρεται διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σκάλα Πολυχνίτου και στην Καλλονή και ψυχολογική υποστήριξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών, καθώς και φιλοξενία και περίθαλψη ζώων.

Τραυματίστηκε πυροσβέστης. H φωτιά  σε κάποια τμήματα της περιοχής έφτασε στη θάλασσα. Απεγκλωβισμός ανθρώπων σε παραλία από το Λιμενικό. Πλάνα που σοκάρουν από το πύρινο μέτωπο.

Δραματικές είναι οι προσπάθειες των πυροσβεστών για να περιορίσουν το μεγάλο πύρινο μέτωπο στα Βατερά της νότιας Λέσβου. Η φωτιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τα εναέρια μέσα να ενισχύονται το απόγευμα, ενώ την ίδια… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.