“Όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα”! Τι δηλώνουν ΓΑΔΑ και Τάκης Θεοδωρικάκος για τα επεισόδια της Αστυνομίας στα Εξάρχεια το βράδυ του Σαββάτου σε διαμαρτυρία κατά των βιαστών

(Πηγή: thefaq.gr)

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση «την 20.00 ώρα χθες Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, μετά από κάλεσμα διαφόρων Ομάδων, Κινήσεων και Συλλογικοτήτων, πραγματοποιήθηκε, χωρίς την προηγούμενη γνωστοποίηση διεξαγωγής της στην αρμόδια αστυνομική Αρχή, συνάθροιση (250) περίπου ατόμων, στην Πλατεία Εξαρχείων».

Με ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρεται στα επεισόδια που ξετυλίχθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων

Λίγο παρακάτω η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «για την αποφυγή διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της περιοχής, αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα η επιβολή περιορισμών και συγκεκριμένα η μη πραγματοποίηση οδικής πορείας».

Στη συνέχεια, «την 21.10 ώρα περίπου, παρά την γνωστοποίηση στους συγκεντρωμένους, από… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.