Αποκαίδια και τέφρα! Πάνω από 10.000 στρέμματα, σπίτια και ζώα στάχτη στην Ηλεία, τίτλοι τέλους για το δάσος Natura της Δαδιάς στον Έβρο περιμένουν την βροχή, στη θάλασσα σβήνει η φωτιά στην Μυτιλήνη

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο πύρινος εφιάλτης των πυρκαγιών του 2007 επέστρεψε στην Ηλεία σκορπίζοντας για μια ακόμη φορά τον όλεθρο και την καταστροφή σε δάση, καλλιέργειες και αγροικίες.

Η νύχτα που πέρασε για τους κατοίκους των περιοχών Κρέστενας, Γρύλου, Βρύνας , Φρίξας και Σκυλουντίας ήταν εφιαλτική καθώς με ότι μέσα διαθέτουν προσπάθησαν να σώσουν τις περιουσίες τους από την πύρινη λαίλαπα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μέχρι αυτή την ώρα η φωτιά έχει αποτεφρώσει πάνω από 10.000 στρέμματα δάσους το οποίο είχε αναγεννηθεί από τις φωτιές του 2007. Σοβαρές υλικές ζημιές έχουν υποστεί στάβλοι, αγροικίες αλλά και σπίτια που βρίσκονται περιμετρικά της Κρέστενας η οποία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.