Ο Γιώργος Κύρτσος προειδοποιεί για κατάρρευση οικονομίας: « Ο Μητσοτάκης τρομοκρατεί τον κόσμο πως θα γυρίσουμε στο 2015 εντούτοις μας έχει επιστρέψει στο 2009»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ζούμε μια πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή, δίχως να υπάρχει σαφές σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης που ζούμε με τις πυρκαγιές. Έχει ευθύνες ο κ. Μητσοτάκης. Όταν ήταν αντιπολίτευση, τα έριχνε όλα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα. Τώρα λένε πως φταίει η κλιματική αλλαγή. Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικοί», δήλωσε Στο Κόκκινο και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο ευρωβουλευτής του Renew, κ. Γιώργος Κύρτσος.

Τρομοκρατούν τον κόσμο πως θα γυρίσουμε στο 2015, αλλά εάν δείτε τα οικονομικά στοιχεία η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας έχει επιστρέψει στο 2008-2009

«Μου έκανε εντύπωση που η Deutsche Welle έγραψε πως χρειαζόμαστε περισσότερους αστυνομικούς από πυροσβέστες. Αυτό είναι θέμα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.