Είναι πολλά τα λεφτά … του Ταμείου Ανάκαμψης και ο Μητσοτάκης θα γαντζωθεί στην εξουσία μέχρι να τα μοιρασει όλα στους κολλητούς! Τσίπρας: Προτιμάει να συντριβεί στις εκλογές παρά να φύγει…

(Πηγή: thefaq.gr)

Απάντηση στην κυβέρνηση που απέρριψε την πρότασή του για σύσταση επιτροπής διαβούλευσης και λογοδοσίας για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης δίνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Να κάνει το μαύρο άσπρο μετά την απόφαση της κυβέρνησης να απορρίψει την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για σύσταση επιτροπής διαβούλευσης και λογοδοσίας για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης επιχειρεί ο Γιάννης Οικονόμου. Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτηρίζει «κυνήγι μαγισσών» την πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ισχυρίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «επενδύει στη συκοφαντία και τη λάσπη, ενώ η κυβέρνηση επενδύει στην ανάπτυξη». Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς πίσω από την απόφαση της κυβέρνησης κρύβεται η εμμονή στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Όπως σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.