Καταγγελία – σοκ του Χρήστου Σπίρτζη στη Βουλή: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη “έθαψε” βομβιστική επίθεση σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Στην αποκάλυψη ότι η Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέκρυψαν βομβιστική επίθεση κατά πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προχώρησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Έγινε στις 9 Ιουλίου. Το μάθαμε από την ανάληψη ευθύνης της οργάνωσης με ανακοίνωση στο indymedia. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε έτσι την Ελληνική Αστυνομία; Φαντάζεστε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να υπήρχε βομβιστική επίθεση στον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και να μην έβγαζε η Ελληνική Αστυνομία μία γραμμή; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε έτσι την Ελληνική Αστυνομία;» σημείωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης και συμπλήρωσε:

«Δεν έχει βγει μία ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ, μία λέξη, μία γραμμή και το μάθαμε από το indymedia. Σοβαρά μιλάτε τώρα; Και απορείτε γιατί… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.