Ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση για τον “κοριό” στο κινητό του Ν. Ανδρουλάκη! Με την γίδα στην πλάτη η κυβέρνηση Μητσοτάκη

(Πηγή: thefaq.gr)

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση αναφορικά με την καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη για απόπειρα «παγίδευσης» του κινητού του τηλεφώνου.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο λογισμικό παρακολούθησης Predator χρησιμοποιήθηκε εναντίον του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη, ενώ η εν λόγω καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε αυτή για παρακολούθηση του συντάκτη του insidestory.gr, Σταύρου Μαλιχούδη, από την ΕΥΠ η οποία υπάγεται στον πρωθυπουργό.

Πολύ σοβαρό θέμα χαρακτήρισε την απόπειρα παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την «αναβάθμιση της αστυνομικής εκπαίδευσης» και την «αναμόρφωση του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας τις καταγγελίες για παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και απευθυνόμενη στα κυβερνητικά έδρανα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.