Πρωτοφανείς απειλές Γεωργιάδη στους εργαζόμενους του Ελευσίνας και τις οικογένειες τους – Εκβιάζει να τους πετάξει στο δρόμο αν δεν περάσει ο νόμος του

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του καθώς απείλησε ανοιχτά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχετικά με τα ναυπηγεία Ελευσίνας. Ο υπουργός Ανάπτυξης απείλησε ότι αν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, τότε δεν θα προχωρήσει σε λύση. Έντονη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που κατήγγειλε τον ωμό εκβιασμό από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας θα απολυθούν και δεν θα πάρουν τα δεδουλευμένά τους αν δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ απείλησε

«Το νομοσχέδιο παρέχει εξουσιοδότηση στον υπουργό Ανάπτυξης να εκπροσωπήσει το Δημόσιο στο δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει για την έγκριση ή μη του… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.