“Απόλυτη περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής από το σύστημα Μητσοτάκη” – Ο Γιώργος Κύρτσος καρφώνει την κυβέρνηση για την εκτόξευση θανάτων και κρουσμάτων κορονοϊού

(Πηγή: thefaq.gr)

Όπως έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος “Με 271 θανάτους την εβδομάδα από την πανδημία-υπέρ πενταπλάσιους από την αντίστοιχη εβδομάδα του 2021- ο υπουργός Υγείας(;) βλέπει αποκλιμάκωση, ενώ τα περισσότερα ΜΜΕ δεν βλέπουν τίποτα! Απόλυτη περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής από το σύστημα Μητσοτάκη.”

Με 271 θανάτους την εβδομάδα από την πανδημία-υπέρ πενταπλάσιους από την αντίστοιχη εβδομάδα του 2021-ο υπουργός Υγείας(;) βλέπει αποκλιμάκωση,ενώ τα περισσότερα ΜΜΕ δεν βλέπουν τίποτα!Απόλυτη περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής από το σύστημα Μητσοτάκη.
— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) July 27, 2022

«Η κυβερνητική προπαγάνδα έχει απαντήσεις σε όλα, εκτός από τα προβλήματα», σημειώνει στη επόμενη ανάρτησή στο Twitter ο φιλελεύθερος ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος.

Όπως… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.