Επιμένει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: Παρακολουθήσεις γίνονται – Αυτά που δεν θες να μάθει κάποιος τα λες από κοντά (Βίντεο)

(Πηγή: thefaq.gr)

Αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μπαμπη Παπαδημητρίου προχθές, σχετικά με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων και την υπόθεση Ανδρουλάκη, ο οποίος κατέθεσε μήνυση ύστερα από απόπειρα παρακολούθησης μέσω του λογισμικού Predator.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, παραδέχτηκε – εμμέσως – παρακολουθήσεις τηλεφώνων, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Προειδοποίησε μάλιστα τον κόσμο και τους πολιτικούς να προσέχουν γιατί «τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους».

Συγκλονιστική ομολογια του βουλευτή της ΝΔ Μπαμπη Παπαδημητριου ότι γίνονται γενικευμένες παρακολουθήσεις κινητών στη χώρα.« Τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί και για διάφορους λόγους.Να προσέχετε.Ένας σοβαρός πολιτικος αρχηγός δεν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.