Κουκούλωμα και πάλι: Η ΕΛΑΣ δεν είδε τη γροθιά στο πρόσωπο συλληφθέντα ουτε τα χημικά σε ΑΜΕΑ! Ειδε επθεσεις αστυνομικούς

(Πηγή: thefaq.gr)

Μετά την έκταση που πήραν φωτογραφίες, βίντεο και μαρτυρίες για τα όσα σημειώθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας για την άρνηση αποφυλάκισης του Γιάννη Μιχαηλίδη, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) «για περιστατικά που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες του Διαδικτύου και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πειθαρχικά παραπτώματα σε βάρος πολιτών από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια λήψης μέτρων τάξης στη χθεσινή (Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022) διαδήλωση, στην Αθήνα».

Παράλληλα, όπως γνωστοποιεί η ΕΛΑΣ, δόθηκε εντολή οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί να μετακινηθούν από τις Υπηρεσίες τους μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας.

Βέβαια, στη συνέχεια αναφέρει ότι «ομάδες ατόμων που συμμετείχαν στην πορεία πραγματοποίησαν διαδοχικές επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων με ρόπαλα – κοντάρια, ρίψη πετρών, μαρμάρων και λοιπών αντικειμένων».

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.