Νέος διασυρμός της Ελλάδας ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου: Οι πρόσφυγες που σύμφωνα με την κυβέρνηση και της ΕΛΑΣ “δεν υπήρχαν” πέρασαν στην ελληνική πλευρά και στέλνουν και SOS μέσω του 112 για βοήθεια! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Περισσότερο από μία εβδομάδα απ’όταν βρέθηκαν στη νησίδα του Έβρου ανατολικά του οικισμού Κισσάρι, και αφού περίμεναν μάταια να τους διασώσουν οι αρχές οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν και ότι η νησίδα δεν ανήκε στην ελληνική επικράτεια, οι πρόσφυγες πέρασαν στην ελληνική όχθη του ποταμού, σύμφωνα με το νέο γεωγραφικό στίγμα που έστειλαν μέσω της εφαρμογής live location του WhatsApp.

​Οι πρόσφυγες παραμένουν στον Έβρο βράδυ παραμονής Δεκαπενταύγουστου, παρόλο που η ΕΛ.ΑΣ. ισχυρίζεται ότι δεν τους βρίσκει

Οι ισχυρισμοί της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει όλο αυτό το διάστημα τους πρόσφυγες προσκρούουν στα στοιχεία που διαθέτουν οργανώσεις… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.