ΣΥΡΙΖΑ: Στήνει στον τοίχο την κυβέρνηση για το νέο φιάσκο στον Έβρο! “Τέσσερα καίρια ερωτήματα για τον εντοπισμό των «ανύπαρκτων» προσφύγων”

(Πηγή: thefaq.gr)

Τέσσερα καίρια ερωτήματα θέτουν σε κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Γιώργος Κατρούγκαλος και η βουλεύτρια του κόμματος Νατάσα Γκαρά στην κυβέρνηση, μετά τον εντοπισμό των μέχρι χθες «ανύπαρκτων» προσφύγων που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα στον Έβρο.

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 15.08.22, 21:41 Ξεφτίλισε διεθνώς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κυβέρνηση το Spiegel που απέδειξε ότι οι “αόρατοι” πρόσφυγες στη νησίδα – μαρτυρίου στον Έβρο, υπάρχουν και πέρασαν στην Ελλάδα! 15.08.22, 21:36 Απίστευτοι! Μετά την αλήθεια προσπάθησαν να κρύψουν και ανθρώπους! “Εντοπίστηκαν” τελικά οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες στον Έβρο μετά τη διεθνή κατακραυγή και τον διασυρμό! 15.08.22, 21:15 Μυστικός δείπνος… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.